Fiets huren in Brouwershaven

Fietsverhuur nabij Brouwershaven

Wilt u met huurfiets Brouwershaven ontdekken? Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen ontdekt u het mooie eland Schouwen-Duiveland. Hier vindt u fietspaden en fietsroutes over rustige landwegen, dijken, inlagen, langs het Grevelingen en zelfs langs duinen. Hier leest u meer over ons aanbod van kwalitatieve huurfietsen of kom langs in onze winkel in Zierikzee, op zo’n tien kilometer van Brouwershaven.

 

Stadsfietsen en elektrische fietsen

In onze winkel vindt u verschillende soorten fietsen om de omgeving van Brouwershaven te verkennen. Bijvoorbeeld stadsfietsen met zeven versnellingen, zowel als dames- als herenmodel. Daarnaast vindt u bij ons betrouwbare elektrische Gazelle fietsen met een Bosch middenmotor. Twijfelt u over uw keuze met welk type fiets u het beste de omgeving van Brouwershaven kunt verkennen? Wij geven u hierover graag advies. Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u een ruim aanbod aan kwalitatieve huurfietsen.

Betrouwbare partner voor zorgeloos fietsverhuur

Jan de Jonge Fietsen is al jarenlang hét adres om een fiets in de omgeving van Brouwershaven te huren. Met onze kwalitatieve huurfietsen fietst u onbezorgd in de omgeving van Brouwershaven. En valt er iets voor onderweg? Of heeft u te maken met schade of diefstal? Vertrouw dan op het Rent a Bike Safe Plan. Daarmee verlenen wij pechhulp en heeft u meer rechten bij het annuleren van uw reservering.

 

Jan de Jonge Fietsen is aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en de BOVAG, zodat u veilig en met een betrouwbare huurfiets op pad gaat. In onze fietsenwinkel vindt u bovendien fietskleding, tassen, fietssloten verlichting en andere onderdelen en accessoires voor fietsen. Wij beschikken over een moderne werkplaats met vakkundige monteurs, zodat alle fietsen goed worden nagekeken voordat deze worden verhuurd.

Online of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Brouwershaven? Dat kan via deze website of door onze winkel te bezoeken. U vindt ons aan de Weststraat 5-7 in Zierikzee. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Onze fietsenwinkel is goed bereikbaar vanaf Brouwershaven. Komt u met de auto? Dan kunt u deze auto gratis parkeren op drie minuten lopen van onze winkel. En komt u met de bus? Het busstation ligt op zeven minuten lopen van onze winkel.

Reserveer nu uw huurfiets >  


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-17.30 uur
Woensdag:  08.30-17.30 uur
Donderdag:  08.30-17.30 uur
Vrijdag:  08.30-17.30 uur
Zaterdag:  09.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Facebook