Fiets huren in Bruinisse

Fiets huren nabij Bruinisse

Bent u op zoek naar een huurfiets aanbieder in de buurt van Bruinisse? Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen fietst u over de fietspaden op één van de mooiste Zeeuwse eilanden: Schouwen-Duiveland. U vindt er een uitgebreid netwerk aan fietsroutes over dijken, inlagen, duinen en polders. Lees meer over ons aanbod van kwalitatieve huurfietsen op deze website of kom langs in onze winkel in Zierikzee, op zo’n 13 kilometer van Bruinisse.

 

Fiets huren in de omgeving van Bruinisse

Wij bieden u een verschillende soorten fietsen om de omgeving van Bruinisse te ontdekken. Zo bieden we stadsfietsen met zeven versnellingen voor heren en dames. Ook vindt u bij ons betrouwbare elektrische Gazelle fietsen met een Bosch middenmotor. Twijfelt u over uw keuze met welk type fiets u het beste de omgeving van Bruinisse kunt verkennen? Onze medewerkers geven u hierover graag advies.

Stadsfietsen en e-bikes

Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u een ruim aanbod aan kwalitatieve huurfietsen.

Betrouwbare partner voor zorgeloos fietsverhuur

Jan de Jonge Fietsen is al jarenlang hét adres om een fiets in de omgeving van Bruinisse te huren. Met ons ruime aanbod van kwalitatieve huurfietsen fietst u onbezorgd in de omgeving van Bruinisse. En mocht er onverhoopt iets voorvallen onderweg of krijgt u te maken met schade of diefstal? Vertrouw dan op ons unieke Rent a Bike Safe Plan. Daarmee verlenen wij pechhulp en heeft u meer rechten bij het eventueel annuleren van uw reservering.

 Jan de Jonge Fietsen is aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en de BOVAG, zodat u veilig en met een betrouwbare huurfiets op pad gaat. In onze fietsenwinkel vindt u bovendien fietskleding, tassen, fietssloten verlichting en andere onderdelen en accessoires voor fietsen. Wij beschikken over een moderne werkplaats met vakkundige monteurs, zodat alle fietsen goed worden nagekeken voordat deze worden verhuurd.

 

Online of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Bruinisse? Dat kan via deze website of door onze winkel te bezoeken. U vindt ons aan de Weststraat 5-7 in Zierikzee. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar vanaf Bruinisse. U kunt uw auto gratis op drie minuten lopen van onze winkel parkeren. En komt u met de bus? Het busstation ligt op zeven minuten lopen van onze winkel.

 Reserveer nu uw huurfiets > 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-17.30 uur
Woensdag:  08.30-17.30 uur
Donderdag:  08.30-17.30 uur
Vrijdag:  08.30-17.30 uur
Zaterdag:  09.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Facebook