Fiets huren in Kerkwerve

Fietsverhuur nabij Kerkwerve

Wilt u met een huurfiets de omgeving van Kerkwerve verkennen? Met een huurfiets van Zierikzee Fietsverhuur - Jan de Jonge Fietsen fietst u over één van de mooiste Zeeuwse eilanden: Schouwen-Duiveland. Hier vindt u een mooi netwerk aan fietsroutes over fietspaden en schelpenpaden. Of u nu langs de Oosterschelde, langs de dijken of langs de Noordzee fietst: op onze huurfietsen rijdt u onbezorgd rond. Lees meer over ons aanbod van Gazelle huurfietsen op deze website of kom langs in onze winkel in Zierikzee, op zo’n vijf kilometer van Kerkwerve.

 

Stadsfietsen, elektrische fietsen en tandems

Wij bieden u een verschillende soorten fietsen om de omgeving van Kerkwerve te ontdekken. Zo vindt u bij ons betrouwbare elektrische Gazelle fietsen met een Bosch middenmotor. Ook kunt u bij ons stadsfietsen met zeven versnellingen voor heren en dames huren. Of misschien gaat u liever samen op stap met een tandem? Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u een kwalitatief aanbod aan Gazelle huurfietsen.

Zekerheid bij fietsverhuur

Om op de fiets de omgeving van Kerkwerve te ontdekken kunt u bij Jan de Jonge Fietsen een fiets huren. En mocht er onderweg onverhoopt iets voorvallen? Of heeft u te maken met schade of diefstal? Dan kunt u vertrouwen op ons unieke Rent a Bike Safe Plan. Daarmee heeft u recht op pechhulp en ontvangt u meer rechten bij het eventueel annuleren van uw reservering.

Wij zijn aangesloten bij zowel de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders als bij de BOVAG. Zo weet u zeker dat u veilig en met een betrouwbare huurfiets gaat fietsen. Wij beschikken over een moderne werkplaats met vakkundige monteurs, zodat alle fietsen goed worden nagekeken voordat deze worden verhuurd.

 

Online reserveren of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Kerkwerve? Dat kan via deze website of door onze winkel te bezoeken. U vindt ons aan de Weststraat 5-7 in Zierikzee, waar u van harte welkom bent van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. De winkel is goed bereikbaar vanaf Kerkwerve, u kunt uw auto gratis op drie minuten lopen van onze winkel parkeren.

 Reserveer nu uw huurfiets >

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-17.30 uur
Woensdag:  08.30-17.30 uur
Donderdag:  08.30-17.30 uur
Vrijdag:  08.30-17.30 uur
Zaterdag:  09.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Facebook