Fiets huren in Ouwerkerk

Fietsverhuur nabij Ouwerkerk

Overweegt u met een huurfiets Ouwerkerk en omgeving te gaan verkennen? Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen fietst u heerlijk langs de Vierbannen, door de polders of langs de Oosterschelde. Lees meer over ons aanbod van Gazelle huurfietsen op deze website of kom langs in onze winkel in Zierikzee, op zo’n vijf kilometer van Kerkwerve.

Stadsfietsen, elektrische fietsen en tandems

Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u een kwalitatief aanbod aan Gazelle huurfietsen, zodat u de omgeving van Ouwerkerk kunt ontdekken. Wij bieden u stadsfietsen met zeven versnellingen voor heren en dames, betrouwbare elektrische Gazelle fietsen met een Bosch middenmotor en u kunt samen gaan fietsen met een tandem van Gazelle. Bekijk hieronder het overzicht van populaire huurfietsen:

Zekerheid bij fietsverhuur

Om op de fiets de omgeving van Ouwerkerk te ontdekken kunt u bij Jan de Jonge Fietsen een fiets huren. En mocht er onderweg onverhoopt iets voorvallen? Of heeft u te maken met schade of diefstal? Dan kunt u vertrouwen op ons unieke Rent a Bike Safe Plan. Daarmee heeft u recht op pechhulp en ontvangt u meer rechten bij het eventueel annuleren van uw reservering.

 Onze winkel is aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en bij BOVAG. Daarmee heeft u de zekerheid dat u met een betrouwbare fiets op pad gaat. Bij onze winkel vindt u een moderne werkplaats met professionele monteurs. Alle huurfietsen zijn goed nagelopen voordat deze worden verhuurd.

  


Online reserveren of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Ouwerkerk? Dat kan via deze website of door onze winkel te bezoeken. U vindt ons aan de Weststraat 5-7 in Zierikzee, waar u van harte welkom bent van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. De winkel is goed bereikbaar vanaf Ouwerkerk, u kunt uw auto gratis op drie minuten lopen van onze winkel parkeren.

 Reserveer nu uw huurfiets > 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-17.30 uur
Woensdag:  08.30-17.30 uur
Donderdag:  08.30-17.30 uur
Vrijdag:  08.30-17.30 uur
Zaterdag:  09.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Facebook