Fiets huren in Zonnemaire

Fiets huren nabij Zonnemaire

Overweegt u om met een huurfiets de omgeving van Zonnemaire te gaan verkennen? Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen fietst u zorgeloos door de polders, langs het Grevelingen of de duinen. Bezoek plaatsen als Zierikzee, Noordgouwe of Schuddebeurs en ontdek Schouwen-Duiveland vanaf de fiets. Wilt u een fiets huren? Lees hier meer over ons aanbod huurfietsen van Gazelle of kom langs in onze winkel in Zierikzee, op zo’n vijf kilometer van Zonnemaire.

 

Elektrische fietsen, heren- en damesfietsen en tandems

Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u stadsfietsen met zeven versnellingen voor heren en dames, betrouwbare elektrische Gazelle fietsen met een Bosch middenmotor. Of misschien vindt u het leuk om samen te gaan fietsen op een tandem. Wat uw keuze ook is: op een huurfiets kunt u zorgeloos de omgeving van Zonnemaire verkennen. Hieronder vindt u het overzicht van onze verschillende modellen:

Fietsverhuur zonder zorgen

Om de omgeving van Zonnemaire met een fiets te ontdekken kunt u bij Jan de Jonge Fietsen een fiets huren. Daarbij kunt u vertrouwen op ons unieke Rent a Bike Safe Plan. Daarmee heeft u recht op pechhulp en heeft u meer rechten wanneer u uw reservering annuleert.

Wij zijn lid van de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en lid van BOVAG. Zo heeft u de zekerheid dat u met een veilige en betrouwbare fiets op pad gaat. In onze werkplaats met professionele monteurs worden alle huurfietsen goed nagekeken voordat deze worden verhuurd.

 

Online reserveren of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Zonnemaire? Dat kan via deze website of door onze winkel te bezoeken. U vindt ons aan de Weststraat 5-7 in Zierikzee. Wij heten u van harte welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. Onze winkel is goed bereikbaar vanaf Ouwerkerk, u kunt uw auto gratis op drie minuten lopen van onze winkel parkeren.

 Reserveer hier uw huurfiets >


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-17.30 uur
Woensdag:  08.30-17.30 uur
Donderdag:  08.30-17.30 uur
Vrijdag:  08.30-17.30 uur
Zaterdag:  09.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Facebook