lid van de Co÷peratie Zeeuws FietsverhuurDe coöperatie van Zeeuwse fietsverhuurders biedt verschillende fietsverhuurconcepten en -oplossingen. De aangesloten tweewielerwinkels en verhuurpunten werken hierbij deels vanuit hun eigen marktgebied. Ze hebben dit collectief opgericht om:

  • Een sterke positie in de Zeeuwse verhuurmarkt van fietsen te krijgen
  • Kennis te delen
  • Toekomstige ontwikkelingen gezamenlijk op te pakken

Zeeland is benoemd tot een vijfsterren fietsprovincie. Dit betekent ook dat voor de verhuurmarkt nog volop kansen liggen. Juist voor mobiliteitsoplossingen waarbij de fiets een belangrijke rol speelt, wil de coöperatie van Zeeuwse fietsverhuurders collectief betrokken zijn en initiatieven nemen bij projecten.

Uitgangspunten
De coöperatie is opgericht vanuit de gedachte om kennis te delen, gezamenlijke initiatieven te ontplooien en als collectief bij initiatieven zoals bij mobiliteitsoplossingen, etc. zichtbaar en mogelijk partner te zijn. Daarnaast willen we met diverse verhuurconcepten en mobiliteitsoplossingen onze sterke positie in de Zeeuwse verhuurmarkt verder uitbouwen. Regionale zichtbaarheid met het Zeeuwse Fietsverhuur keurmerk speelt hier ook een onderscheidende rol.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer Nieuws

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-17.30 uur
Woensdag:  08.30-17.30 uur
Donderdag:  08.30-17.30 uur
Vrijdag:  08.30-17.30 uur
Zaterdag:  09.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten

Afwijkende dagen
27 april 2024 (Koningsdag):   Gesloten
9 mei 2024 (Hemelvaartsdag):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook